Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Volg ons

Theatergroep Hotel Modern

Publieke figuren

De Rotterdamse theatergroep Hotel Modern smeedt toneel, beeldende kunst, muziek, film, mime en poppenspel samen tot vernieuwende, toegankelijke en eigenzinnige producties vol verbeeldingskracht. De voorstellingen, zoals De Grote Oorlog, Garnalen Verhalen en Kamp, worden in theaters en op festivals over de hele wereld gespeeld. De artistieke kern van het gezelschap bestaat uit Herman Helle, Arlène Hoornweg en Pauline Kalker.

Stil in de drukte van de stad woont een vrouw (gespeeld door Anil Jagdewsingin) een etalage. Ze leest, kookt soep, kamt haar haar. Tussen de bladzijden van haar boek vindt ze onheilspellende briefjes, in de bouillon krioelen kreeftjes. Of niet? Hoe wonderlijk is de haar die uit haar neus groeit. Haar sokken zitten vol oude papiertjes, het blikje Nivea-crème leidt een eigen leven. In de beslotenheid van haar kleine universum volgt alles zijn eigen logica.

Publieke Figuren biedt een grotesk en ontroerend portret van een wonderlijke vrouw. Nietsvermoedende voorbijgangers en bezoekers krijgen een inkijkje in het bizarre en alledaagse leven van een onalledaags personage.

 

 

Date: