Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Volg ons

Route du Nord Stopt

Rotterdam, 2 mei

Na 14 jaar houdt Route du Nord op met bestaan. De afgelopen jaren groeiden we uit van een wijkgerichte kunstroute in het Zwaanshalsgebied tot een stedelijk kunstevenement in ZoHo. Ieder jaar toverden we Noord om tot een wereld van kunst, muziek en performance.

 

Als organisatie bleek het echter steeds meer een uitdaging om Route du Nord neer te zetten zoals beoogd. Daarom hebben we besloten om te stoppen. Met trots kijken we terug op de mooie jaren! Als bezoeker en vriend van Route du Nord willen we je van harte bedanken voor jouw betrokkenheid.

We gaan dit jaar nog wel een heel bijzonder event neerzetten: Sacre du Nord. Het wordt een dag waarbij muziek, performance en kunst een intensieve interactie aangaan en samen een totaalbeleving creëren. Dat mag je niet missen natuurlijk! Binnenkort alles over dit evenement op deze site. Het event op Facebook vind je hier.

 

Sacre du Nord
Zaterdag 29 juni.
13.00-17.30u: gratis middagprogramma op het terras van BIRD
20.00-01.00u: betaald avondprogramma in Station Hofplein
VVK – Early Bird verkoop start op zaterdag 21 april 10.00u

 

I.s.m. North Sea Round Town, BIRD, Studio Chinnoe & Vlemmix en Hotel Modern. Meer namen volgen binnenkort. Sacre du Nord wordt gesteund door de Gemeente Rotterdam.